Vælg din bolig

Her kan du, via det interaktive kort, vælge din drømmebolig. Vælg ønsket vej og vælg herefter specifik bolig. På visningen af den specifikke bolig finder du plantegninger, informationer om boligen, pris og udlejningsstatus.

Her kan du, via det interaktive kort, vælge din drømmebolig. Vælg ønsket vej og vælg herefter specifik bolig i listevisningen.

  • Alt udsolgt/udlejet

Kontakt ØsterBO


I boligoversigten kan du finde informationer om de enkelte boliger. Er du interesseret i at leje en bolig eller har du spørgsmål, kan du kontakte ØsterBO, som administrerer udlejningen af Frydenlund.

En lejebolig ud over det sædvanlige

Frydenlund lejeboliger er attraktivt beliggende i den nordlige del af Tirsbæk Bakker.

De arkitekttegnede boliger ligger på relativt store grunde med gårdhave på begge sider af huset.

I de etablerede lejemål er der i nogle tilfælde opført carport. Er der ikke allerede carport, kan man som lejer tilvælge at få opført én i forbindelse med indflytning eller på et senere tidspunkt.

Der er lagt vægt på, at boligerne og det samlede område indpasses så godt i den eksisterende natur som muligt.

Alle boliger har direkte adgang til grønt område udlagt mellem hver bolig. Derudover er der etableret store grønne områder og søer syd for boligerne. Skilte, vejbelægning og vej- og stisystemernes udformning bidrager til at området fremstår eksklusivt og imødekommende. Der etableres et stort sammenhængende stinet, der gør det muligt at færdes i de grønne områder og med forbindelse til skolevej, Bredballe Centret med videre.

Frydenlund er for alle og der er disponeret plads til fællesskaber på tværs af naboskaber med fællesarealer, legepladser og boldbane. Området er attraktivt for både par, enlige og børnefamilier.