Et hjem til alle

Rækkehusene i Frydenlund er tegnet til området og de mennesker, som skal bo her. Her kan du vælge mellem 90, 100 eller 120 kvadratmeter og hhv. 3 eller 4 værelser, så der er helt sikkert et hjem, der dækker netop dine behov.

Rækkehusene i Frydenlund er tegnet til området og de mennesker, som skal bo her. Her kan du vælge mellem 90, 100 eller 120 kvadratmeter og hhv. 3 eller 4 værelser, så der er helt sikkert et hjem, der dækker netop dine behov.

Et smukt hjem med plads til personlighed

I Frydenlund er der lagt vægt på god kvalitet – såvel inde som ude. Her får du et tidløst køkken med greb i børstet stål. Overskabe er monteret med indbyggende spots i bunden, og skabsplads er der nok af med ekstra grebsløse underskabe ud mod stuearealet.

Køkkenet er udstyret med energirigtigt køle/fryseskab, indbygningsovn og induktionskogeplade fra Siemens. Der er forberedt til eventuel installering af opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine og kondenstørretumbler i badeværelset.

Det smukke egetræsparket er gennemgående i køkken, stue og værelser. Der er gulvvarme i alle rum via jordvarme, hvilket er en omkostningseffektiv og miljørigtig opvarmningsform.

Badeværelset fremstår moderne og stilrent med klinker i en varm gråbrun nuance, som går igen i brusenichen med de hvide vægge omkring som smuk kontrast. Bruseafskærmningen i glas lader lyset fra ovenlysvinduet skinne helt ind i brusenichen.

Vinduer er fra Velfac og ovenlysvinduer er fra Velux – begge er i træ/alu og naturligvis energirigtige og lydisolerende. Alle vinduer er store og nogle går fra gulv, hvilket sender både lys og udsigt tværs igennem boligen.

Fra stuen er der udgang til flisebelagt terrasse, og du kan få alle soltimerne med, da der er plads til møbler på begge sider af huset.

Unikt udemiljø

Smukke hårdtbrændte gulstenstegl står i knivskarp kontrast til de sorte vinduesrammer og er et udtryk for nordisk elegance i sin reneste form. Et smagfuldt og velfungerende udemiljø med plads til både opbevaring og hyggekroge.

Relevante dokumenter

Her kan du hente relevante dokumenter, som relaterer sig til lejeboligerne. I boligvælgeren finder du mange informationer om de enkelte boliger. I materialelisten finder du informationer om materialer, køkken, bad og hårde hvidevarer.

Her ligger listen for område D og F - Frydenlund 7-49 og 115-161, og her ligger listen for område E - Frydenlund 51-81.Fremvisningsbolig er en pdf med billeder af vores fremvisningsbolig. Disse er til inspiration og er ikke repræsentative for samtlige boliger. I pdfen kaldet Stikort kan du se en oversigt over stisystemet i hele området. 

Kontakt ØsterBO


I boligoversigten kan du finde informationer om de enkelte boliger. Er du interesseret i at leje en bolig eller har du spørgsmål, kan du kontakte ØsterBO, som administrerer udlejningen af Frydenlund.